Mini chocoladebroodjes

Mini chocoladebroodjes

Mini chocoladebroodjes is geen gebak, maar eigenlijk ook weer geen normaal brood. Ideaal dus om bij het ontbijt of de broodmaaltijd te serveren.

En natuurlijk ideaal voor het paasontbijt, want in dit lekkere broodje gaan paaseitjes. Neem dan natuurlijk wel paaseitjes zonder vulling.

Heb je geen paaseitjes, neem dan een blokje chocolade van een reep chocolade.

Overigens kun je er ook gewoon hartige broodjes van maken door in plaats van de chocolade wat stukjes vlees waren en kaas te gebruiken.

Recept Mini chocoladebroodjes

Lekker zoet broodje.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Brood
Keuken Internationaal
Porties 9 Broodjes
calorieën 380 kcal

Equipment

  • Oven

Ingrediënten
  

  • 9 Paaseitjes
  • 250 Gram Croissantdeeg

Instructies
 

  • Oven voor verwarmen op 200 graden.
  • Het croissantdeeg uitrollen en in 3 gelijke rechthoeken snijden. Snij dan deze rechthoeken weer in drie rechthoeken. Zo krijg je deeg voor negen broodjes.Leg in het midden van iedere rechthoek een paaseitje, of voor een hartige broodje wat ham, salami, en / of kaas.
  • Vouw een helft van het deeg over het paaseitje en druk het lichtje aan. Nu de andere helft er op dezelfde manier over vouwen. Druk de randen aan.
  • Doe bakpapier op de bakplaat en de verdeel de negen broodje over de plaat.
  • Doe de bakplaat in het midden van de oven en bak de broodjes in ongeveer 10 minuten goudbruin.

Notities

Trefwoord Mini chocoladebroodjes

Wilhelmus Hengstmengel

Ik ben Wilhelmus Hengstmengel, maar je mag me ook Wim noemen, dat is wel net zo makkelijk. Ik vind het erg leuk dat je mijn site over budget koken bezocht hebt. Maar dat heeft waarschijnlijk een reden, en je bent op zoek naar goedkope gerechten. Laat het weten als je dit gevonden hebt, en of je tevreden bent en gevonden hebt wat je zocht. Het is altijd leuk om te horen wat je ervan vond, en als je het op Facebook of Instagram deelt. En natuurlijk nog beter als je een foto erbij plaatst met hashtag #BudgetkokenEU of @BudgetkokenEU en je kunt natuurlijk ook hieronder een vraag stellen, of commentaar plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeel recept